logo
home
catering
kooklessen
taarten
kookboek
contact


Koken aan huis en op locatie

Met veel plezier kookt Vooraf & Toe een mooie lunch of een diner bij u thuis of op locatie. Maar ook voor borrelhappen, een high tea of een picnick kunt u bij ons terecht. Op verzoek maken wij gebruik van biologische ingrediënten. U zorgt voor de gedekte tafel, wij zorgen voor de rest.

Het is fantastisch om een bijzondere gebeurtenis -bijvoorbeeld een zilveren bruiloft of een belangrijk zakelijk diner - tot een culinair succes te maken. Mensen vinden het heerlijk om in hun eigen vertrouwde sfeer, aan hun eigen gedekte tafel gasten te kunnen ontvangen zonder de daarbij behorende stress te hebben.

De stijl van Vooraf & Toe is niet in één woord te vatten. Steeds opnieuw gaan we op zoek naar een mix tussen nieuwe trends en verrassende manieren van opdienen en oude vertrouwde smaken en verse producten.

Vooraf & Toe maakt wat mensen willen; van een 10-gangen amusediner tot een aangekleed stamppotbuffet. Ook voor de aankleding, meubilair, servies en glaswerk kunnen wij met aandacht zorgen. Bij een mooie maaltijd past een goed glas wijn. Vooraf & Toe adviseert u graag een passend glas wijn bij ieder gerecht.

Vooraf & Toe © 2017
Home Catering Kooklessen Taarten Kookboek Contact