logo
home
catering
kooklessen
taarten
kookboek
contact


Kooklessen

Vindt u het een uitdaging om nieuwe kooktrucs en smaakcombinaties te leren kennen of wilt u uw personeelsuitje tot een eetfestijn maken? Bij u thuis of op locatie biedt Vooraf & Toe originele kooklessen aan. Behalve dat we een mooi menu koken, besteden we ook veel aandacht aan de opmaak van gerechten. Zo leert u om van uw maaltijd niet alleen een smaakvol, maar ook een mooi diner te maken. Natuurlijk krijgt u na afloop de recepten mee naar huis.

Kooklessen kunnen een thema hebben, bijvoorbeeld Thais of Marokkaans koken. De nadruk kan ook liggen op gezond eten, of op gerechten die in een handomdraai te maken zijn. Overigens gaat Vooraf & Toe altijd uit van het principe: weinig moeite, veel aandacht en groot succes! Ook werken wij met ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn.

Ook kinderen vanaf 6 jaar nemen we graag mee in de wereld van smaken, kleuren en geuren. Denkt u bijvoorbeeld aan een heus diner of taartenfestijn, waarvan na gedane arbeid natuurlijk heerlijk gesmuld kan worden. Smakelijke Proeffeestjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Vooraf & Toe © 2017
Home Catering Kooklessen Taarten Kookboek Contact